09/09/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Πέρασε» στη Γ΄Εθνική ο Τόμπρος, «κόπηκε» ο Γραικός

Ο Κώστας Τόμπρος

Δυο κερκυραίοι ρέφερι που την περασμένη σαιζόν βρέθηκαν για μερικούς μήνες στον πίνακα της Football League, ο διαιτητής Κώστας Τόμπρος (ΦΩΤΟ) και ο λάινσμαν Τάσος Γραικός, πριν από ένα μήνα (και συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Αυγούστου) είχαν « κοπεί» στα αγωνιστικά τεστ που είχε οργανώσει η Κεντρική Επιτροπή Δαιτησίας της ΕΠΟ, στο γήπεδο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη. Όμως, δεν το... έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν!


Έτσι, χθες Παρασκευή (8/9) έλαβαν μέρος στις επαναληπτικές αγωνιστικές εξετάσεις της ΚΕΔ, που πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ, στον ‘Αγιο Κοσμά , με σκοπό να επανέλθουν στη Football League.Ο μεν Τόμπρος δεν μπόρεσε να πιάσει τα όρια για τη Football League, αλλά τουλάχιστον έπιασε εκείνα για τη Γ΄ Εθνική. Κάτι το οποίο του αφήνει μια...γλυκόπικρη γεύση αφού ο βασικός του στόχος ήταν να παίξει στην δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία.


Όσον αφορά τον Γραικό, δεν κατάφερε να πιάσει τα όρια και «κόπηκε». Κάτι που συνέβη για 4η φορά τους τελευταίους εξήμισυ μήνες, καθώς είχε αποτύχει και στις αγωνιστικές δοκιμασίες του Φλεβάρη, του Μάρτη και του Αυγούστου.


Τώρα πλέον, ο Κώστας Τόμπρος θα αναμένει την αξιολόγησή του από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ευελπιστώντας να τοποθετηθεί στον πίνακα διαιτητών της Γ΄Εθνικής (στον οποίο μέχρι στιγμής η κερκυραϊκή διαιτησία δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο). Ο Γραικός από την πλευρά του, δεν θα έχει το δικαίωμα φέτος να αγωνιστεί στις Εθνικές Κατηγορίες, παρά μόνο στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb