08/09/2017

Σε Κάκο και Κούλια η πρόταση της ΕΔ/ΕΠΣΚ

Πριν από μερικές μέρες, η ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε τους Προέδρους των Επιτροπών της, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2017-2018), με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργο Κουλόπουλο, να αναλαμβάνει -κατόπιν πρότασης του Παναγιώτη Ποζίδη- την προεδρία της (εξαιρετικά σημαντικής, νευραλγικής κι «ευαίσθητης») Επιτροπής Διαιτησίας, διαδεχόμενος τον Γιάννη Μουζακίτη.


Η Ε.Δ. θα αξιολογήσει τους ρέφερι του νησιού, θα ορίζει τις διαιτησίες των αγώνων των τοπικών διοργανώσεων, θα ελέγχει πειθαρχικά τους διαιτητές και θα φροντίζει για την επιμόρφωσή τους.


Η Επιτροπή Διαιτησίας θα είναι και φέτος τριμελής, με τον Πρόεδρό της -βάσει του Κανονισμού της ΕΠΟ- να προέρχεται από το Δ.Σ. της Ένωσης, Πλέον, ο κ. Κουλόπουλος βρίσκεται στην αναζήτηση των άλλων δύο στελεχών.


Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΚ έχει κάνει πρόταση στους Τάσο Κάκο και Νίκο Κούλια, ώστε να τον πλαισιώσουν στην Επιτροπή Διαιτησίας. Οι δύο βετεράνοι ρέφερι, που τυγχάνουν παρατηρητές διαιτησίας της Super League και της Football League αντίστοιχα, είναι οι μόνοι που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και που μπορούν να στελεχώσουν την ΕΔ/ΕΠΣΚ, διότι είναι και οι μόνοι στην Κέρκυρα που είναι πιστοποιημένοι από την ΕΠΟ.


Σύμφωνα με τις πηγές μας, στους δύο προαναφερόμενους παλαίμαχους διαιτητές έχει δοθεί προθεσμία μέχρι αύριο Σάββατο (9/9) για να απαντήσουν, δεδομένου ότι σε λίγες μέρες (αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη) ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις της Ένωσης. Θεωρείται πάρα πολύ πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση ο Κούλιας, ενώ στην περίπτωση που ο Κάκος θα την αρνηθεί, τότε θα γίνει πρόταση στον (μη πιστοποιημένο) Γιάννη Μέριανο, ο οποίος και πέρυσι διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, μαζί με τους Μουζακίτη και Κούλια.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb