06/09/2017

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Σε έναν Όμιλο η Β΄ τοπική Κατηγορία

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπήρχε μια... διχογνωμία μεταξύ των σωματείων της Β΄ τοπικής Κατηγορίας. Άλλα εξ αυτών επιθυμούσαν να διεξαχθεί η διοργάνωση σε έναν Όμιλο, όπως δηλαδή και πέρυσι, ενώ άλλα ήθελαν να γίνει σε δυο Ομίλους (συγκροτημένους με γεωγραφικά κριτήρια), όπως δηλαδή και μέχρι πριν από δύο χρόνια.


Επ' αυτού, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (31/8) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ενωσιακού γηπέδου στο Κανόνι, σύσκεψη της ΕΠΣ Κέρκυρας με τους εκπροσώπους των συλλόγων της Β΄ Κατηγορίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, η απόφαση που πάρθηκε είναι να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα ξανά σε έναν Όμιλο, των 15 ομάδων.


Η σύνθεση της Β΄ ΕΠΣΚ έχει ως εξής: Βέλος Βελονάδων, Κεραυνός Δραγωτινών, ΑΟ Σιναράδων, Κεραυνός Ποταμού, ΑΟ Βασιλάτικα, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Αετός Αγίου Αθανασίου, ΑΟ Λύκοι Νησακίου, Νέος Όλυμπος 2017, Ηρακλής Σφακερών, ΠΑΟ Κορακιάνας, Θύελλα Γαρίτσας, Δίας Κασσιώπης, Ατρόμητος Άφρας, Αστέρας Μωραϊτίκων ή ΑΟΚ Φαίαξ Μαραθιά (θα γίνει αγώνας μπαράζ στις 17/9).


Όσον αφορά τη διαδικασία προβιβασμού θα είναι η ίδια με πέρυσι, όπως αναφέρουν οι πηγές της ιστοσελίδας μας. Δηλαδή, οι δυο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα κερδίσουν την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία ενώ θα ανεβούν ακόμη δύο μέσω των play offs, εκεί όπου θα αναμετρηθούν ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb