06/09/2017

Παναθηναϊκή κερκίδα στο ΕΑΚ Κέρκυρας!

Την προσεχή Κυριακή (10/9) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο Εθνικό Στάδιο του «Νησιού των Φαιάκων». Στο πλευρό των «πράσινων» εκτιμάται πως θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες οπαδών τους, που θα εκδράμουν από την Αθήνα και από γειτονικές του νησιού περιοχές, ενώ θα φιλοξενηθούν στη μικρή του ΕΑΚΚ.

 

Τα αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει συμφωνηθεί να δοθούν στους φίλους του «τριφυλλιού» 200 «μαγικά χαρτάκια», με αντίτιμο 15 ευρώ το καθένα.


Να σημειώσουμε, τέλος, πως αυτή θα είναι η πρώτη φετινή μαζική έξοδος των οπαδών του ΠΑΟ, σε ματς Πρωταθλήματος, καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας, με τον Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων, οι οργανωμένοι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας επέλεξαν να μην συνοδεύσουν τον σύλλογο, λόγω της υψηλής τιμής των εισιτηρίων (30 ευρώ).

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb