11/08/2017

Υποβολή δικαιολογητικών από τους ντόπιους διαιτητές

Μέσω της κάτωθι ανακοίνωσης, η ΕΠΣ Κέρκυρας καλεί τους ρέφερι και τους παρατηρητές διαιτησίας του νησιού να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους διαιτητικούς πίνακες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου:

 

 

«Καλούνται όλοι οι διαιτητές της Ε.Π.Σ Κέρκυρας να υποβάλλουν όπως υποχρεούνται μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 στην γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα(παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
2. Υπογεγραμμένο διοριστήριο κατάταξης διαιτητή που προβλέπει ο Κανονισμός υλοποίησης και εφαρμογής του Συστήματος διαιτησίας ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού καρδιολόγου με καρδιογράφημα που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
4. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
5. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
6. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.

 


Το ίδιο χρονικό διάστημα καλούνται και οι υποψήφιοι παρατηρητές διαιτησίας να υποβάλλουν τα παρακάτω
δικαιολογητικά:
1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως παρατηρητές διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
2. Υπογεγραμμένο διοριστήριο κατάταξης (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως παρατηρητής διαιτησίας του ποδοσφαίρου.
4. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
5. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.
Είναι αυτονόητο ότι όσοι διαιτητές ή παρατηρητές διαιτησίας δεν προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και θα αποκλείονται από κάθε ορισμό σε αγώνες των πρωταθλημάτων μας.

 


Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών πιστοποίησης (γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες) θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Επισημαίνεται ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο νέος κανονισμός διαιτησίας και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε ζητήματα της διαιτησίας».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb