10/08/2017

Η συνάντηση της ΠΑΕ με τους γονείς των παικτών της Κ15

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (9/8), στο πολυκατάστημα Star Bowl, στις Αλυκές Ποταμού των γονιών των ποδοσφαιριστών της νεοσύστατης Κ15 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα( που έχουν επιλεγεί από τα προ διμήνου δοκιμαστικά), με τον προπονητή της ομάδας, Τάσο Μοναστηριώτη και τον υπεύθυνο υποδομής των «Φαιάκων» Νίκο Χρυσικόπουλο.Η συγκέντρωση ήταν επιτυχής από πλευράς προσέλευσης κηδεμόνων των νεαρών παικτών παρά των αντίξοων καιρικών συνθηκών (καύσωνας) ενώ η έναρξη της προετοιμασίας του παιδικού συγκροτήματος των «κυανέρυθρων» ορίστηκε για την Κυριακή 27 Αυγούστου.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται από την ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ότι πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των ποδοσφαιριστών του τμήματος υποδομής της Κ15.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπευθυνου των υποδομών της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ κ. Ν. Χρυσικόπουλου και του προπονητή της Κ15 κ. Αν. Μοναστηριώτη. Συζητήθηκαν όλα τα καίρια θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης της Κ15.

 

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα προχωρήσει στην επένδυση σεβαστού ποσού για την συγκεκριμένη ομάδα κατόπιν απόφασης να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League, αν και η συμμετοχή της Κ15 δεν είναι υποχρεωτική στο εν λόγω πρωτάθλημα.

 

Έτσι και εμπράκτως στηρίζει τον Κερκυραίο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Ευχαριστούμε για την καθολική συμμετοχή όλων των γονέων, των οποίων τα παιδιά επιλέχτηκαν από τα δοκιμαστικά. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2017».

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Δευτέρα
18
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb