09/08/2017

Επιστολή της ΕΠΣΚ προς ΔΟΠΑΠ για την αδειοδότηση των γηπέδων

Η ΕΠΣ Κέρκυρας απέστειλε επιστολή στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος , ενημερώνει ότι από τις 18 μέχρι και τις 31 Αυγούστου, οι αρμόδιες επιτροπές αδειοδοτήσεων της Ένωσης και της Περιφέρειας θα επισκεφθούν τα δημοτικά γήπεδα, για να ελέγξουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των αγώνων των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

 


Η ΕΠΣΚ, επισημαίνει στον ΔΟΠΑΠ, πως αν υπάρχουν ελλείψεις, να φροντίσει να τις τακτοποιήσει, προκειμένου τα γήπεδα να πάρουν άδεια χωρίς χρονοτριβή. Ως γνωστό, πέρυσι η Επιτροπή αδειοδοτήσεων είχε εντοπίσει προβλήματα και παραλείψεις σε πολλά κερκυραϊκά γήπεδα και για το λόγο αυτό δεν είχαν δοθεί έγκαιρα οι άδειες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη των αγώνων τόσο του Κυπέλλου, όσο και των Πρωταθλημάτων.

 

Η επιστολή της ΕΠΣΚ προς τον ΔΟΠΑΠ, με κοινοποίηση στα τοπικά σωματεία, έχει ως εξής:
« Σας γνωρίζουμε ότι οι αρμόδιες επιτροπές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας θα επισκεφθούν το χρονικό διάστημα από 18 μέχρι και 31 Αυγούστου 2017, τα γήπεδα του Π.Ε. Κέρκυρας για τον προβλεπόμενο έλεγχο για την αδειοδότησή τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Παρακαλούμε μέχρι τότε να προβείτε στις αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασης ενδεχομένων ελλείψεων ή προβλημάτων στα γήπεδα της αρμοδιότητάς σας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ποζίδης
Ο Γεν.Γραμματέας, Γεώργιος Κουλόπουλος».

 

Κείμενο:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb