08/08/2017

Ξανακωλοτούμπαρε η Διοίκηση Ποζίδη!

H κωλοτούμπα εκεί στην ΕΠΣ Κέρκυρας πάει... σύννεφο! Τύφλα να ‘ χει ο Ιωάννης Μελισσανίδης!!!


Τα μέλη της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη πριν από μερικές μέρες αναίρεσαν την περσινή τους υπόσχεση περί απαλλαγής των σωματείων της Β' Κατηγορίας από την υποχρέωση να πληρώνουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας. Το CorfuCorner.gr είχε κάνει σχετικό αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι αποφάσισαν από μόνοι τους ποιον θα ψηφίσει η Ένωση στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, στις 18 Αυγούστου. Και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καλαντζή.


Ο Καλαντζής είναι πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Καβάλας. Αποφάσισε, λοιπόν, να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρεία απέναντι στο ακλόνητο φαβορί, τον Βαγγέλη Γραμμένο (νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας), ο οποίος έχει τη στήριξη της «συμμαχίας» (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ενδεχομένως και Παναθηναϊκός) και -με τα τωρινά δεδομένα- εκτιμάται πως θα νικήσει κάνοντας... περίπατο!


Τι μέρος του λόγου είναι ο Καβαλιώτης παράγοντας; Μάλλον διχασμένη προσωπικότητα! Δηλώνει οπαδός του ΑΟ Καβάλας, ενώ -όπως διατείνεται- από τις μεγάλες ομάδες υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Φημολογείται, όμως, ότι παρασκηνιακά έχει τη στήριξη και το «σπρώξιμο» του Ολυμπιακού, που φαίνεται να του έδωσε το «χρίσμα»!


Μεταξύ, λοιπόν, των λιγοστών Ενώσεων που τάσσονται «ανοιχτά» στο πλευρό του Γιώργου Καλαντζή, είναι και η ΕΠΣ Κέρκυρας. Η Διοίκηση Ποζίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Πέμπτη (3/8), γνωστοποίησε ότι στις εκλογές της ΕΠΟ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του τέως βουλευτή. Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 6 προς 2. Υπερψήφισε όλη η πλειονοψηφήσασα παράταξη (Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος, Γιάννης Μουζακίτης, Χριστόδουλος Κούρκουλος, Νίκη Σκλαβούνου), ενώ καταψήφισαν ο Κώστας Σουλάνης και ο πεθαμενατζής Γεράσιμος Κουλούρης, που ανήκουν στην αντιπολίτευση και είναι με τη μεριά του Βαγγέλη Γραμμένου. Απουσίαζαν τα άλλα τρία στελέχη της αντιπολίτευσης, δηλαδή οι Νίκος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Άνθης και Σπύρος Λούβρος, με τον τελευταίο -όπως είναι γνωστό- να έχει αλλάξει «στρατόπεδο».


Οι απορίες μας είναι πολλές και εύγλωττες:
1ον, για ποιό λόγο η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε να ψηφίσει τον Καλαντζή, έναν άνθρωπο της πολιτικής και όχι του ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν είναι ούτε Πρόεδρος, αλλά ούτε καν μέλος Δ.Σ. κάποιας ΕΠΣ;
2ον, πώς είναι δυνατόν ένας ΠΑΣΟΚος, όπως ο Ποζίδης, να τάσσεται στο πλευρό ενός ΝεοΔημοκράτη; Εκτός κι αν ο Πρόεδρος της είτε άλλαξε πολιτική ιδεολογία, είτε στον βωμό κάποιων συμφερόντων θυσιάζει τα κομματικά του «πιστεύω»...
3ον, δεν σκέφτεται η Διοίκηση Ποζίδη πως στηρίζοντας κατά καιρούς -φανερά και φανατικά- τους εκάστοτε αντιπάλους του Βαγγέλη Γραμμένου, δηλαδή τη μία τον Γιώργο Γκιρτζίκη, την άλλη τον Δημήτρη Ελευθεριάδη και τώρα τον Γιώργο Καλαντζή, ότι με αυτή τη στάση είναι πολύ πιθανό η ΕΠΣΚ να τεθεί στο περιθώριο για μία τετραετία από τη νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας, στην περίπτωση που ο Γραμμένος νικήσει στις εκλογές, κάτι που -όπως όλα δείχνουν- είναι σχεδόν βέβαιο.


Και για να ‘χουμε καλό ερώτημα, σεβαστέ Πρόεδρε, για πιο λόγο, όχι μόνο είσαστε πάντα με το μέρος των «προβληματικών» και των άσχετων, αλλά και κατεβαίνετε υποψήφιος μαζί τους; Για ποιο λόγο υποστηρίζετε πότε τους κακουργηματικά υπόδικους, πότε τους αποτυχημένους στην ίδια τους την Ένωση και πότε τα «κομματόσκυλα»;


Προς τι τέτοιο «κόλλημα», λοιπόν; Και εντάξει, εσάς προσωπικά, μάλλον δεν σας νοιάζει που συνεχώς εκτίθεστε. Σκεφτείτε, όμως, ότι εκθέτετε και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο!


Και πάμε σ' αυτό που λέγαμε στην αρχή. Στην αθέτηση της υπόσχεσης των διοικούντων της ΕΠΣ Κέρκυρας:


Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ, τον περασμένο Φλεβάρη, όπως πληροφορηθήκαμε, η Διοίκηση Ποζίδη είχε δεσμευτεί στους εκπροσώπους των τοπικών ομάδων πως όταν θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, θα κληθούν τα σωματεία να αποφασίσουν και να υποδείξουν στην Ένωση ποιον θα ψηφίσει. Πέντε μήνες αργότερα, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη, το Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας... κωλοτούμπαρε θεαματικά, αποφασίζοντας να «σταυρώσει» τον Καλαντζή, «γράφοντας» προκλητικά και επιδεικτικά την άποψη των ομάδων!!! Σου λέει... «Κάτσε καλάάάάά. Μπορεί να μας πούνε να στηρίξουμε τον Γραμμένο»!


Έτσι, η παράταξη του Παναγιώτη Ποζίδη για μία ακόμη φορά στάθηκε ασυνεπής και αφερέγγυα! Αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού της, κοροϊδεύοντας και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους ερασιτεχνικούς συλλόγους του νησιού. Αλλά δε βαριέσαι... Σε περίπου τριάμισι χρόνια που θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ένωσης, θα ξανακληθεί ο Κοντορός για να κάνει «λογαριασμό» και να «καθαρίσει»!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb