07/08/2017

Σήμερα Δευτέρα η «πρώτη» του Αστέρα Πετριτή

Όπως είχε αναφέρει σε άρθρο του το Corfu Corner. gr, ο Αστέρας Πετριτή ξεκινά την προετοιμασία του από σήμερα Δευτέρα (7/8).Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο «σπίτι» της, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Χονδρογιάννη.

 

Η Διοίκηση του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, μέσω του υπευθύνου Τύπου του συλλόγου Χαράλαμπου Παγκράτη εξέδωσε το παρακάτω κείμενο:


«Την Δευτέρα 07-08-2017 ο Αστερας ξεκινάει την καινούρια σεζόν καθώς αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας! Η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στο γήπεδο του Πετριτή. Νωρίτερα και συγκεκριμένα τις 18:00 θα γίνει αγιασμός παρουσία Δ.Σ. προπονητή και ποδοσφαιριστών. Για την καινούρια σεζόν ο Αστέρας θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία και πλάνο που πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια με γηγενείς ποδοσφαιριστές, με παιδιά της ευρύτερης περιοχής, αυστηρά επιλεγμένες μεταγραφές και συγκεκριμένο μπάτζετ. Να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του Αστέρα να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας!
Υπεύθυνος Τύπου
Παγκράτης Χαράλαμπος».

 

 

Από την πλευρά ο Χονδρογιάννης (που συμπορεύεται με το σωματείο για δεύτερη χρονιά), ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο face book την παρακάτω ευχητήρια δήλωση:


«Έφθασε λοιπόν η στιγμή για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν του ΑΣΤΕΡΑ !!!! Υγεία για όλους θέλω και γω να ευχηθώ κ επιτυχίες οι οποίες βέβαια έρχονται μέσα από συνολική σκληρή δουλειά σοβαρότητα σεμνότητα πειθαρχία κ σεβασμό !!!!!! Καλή σαιζόν !!!!!!!».


Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Δευτέρα
18
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb