05/08/2017

Τρεις μεταγραφές και δυο επιστροφές στις Λιαπάδες

Ο Αστέρας Λιαπάδων συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, αποκτώντας ακόμη τρείς ποδοσφαιριστές, ενώ δυο ακόμη επανήλθαν στην ομάδα.

 


Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Νίκου Ανδριώτη πήρε τόσο τον σέντερ φορ Κώστα Δημητριάδη (πρώην παίκτης των Μπενιτσών και του Κρόνου Αργυράδων), όσο και τους μεσοαμυντικούς Γιάννη Κολυτά και Φίλιππο Σουέρεφ, οι οποίοι προέρχονται από την Ομόνοια Γαστορίου. Παράλληλα, επανήλθαν στο σωματείο της μέσης Κέρκυρας οι Στέφανος Νίνος και Μιχάλης Αγάθος.

 

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις των Λιαπαδιτών:
1. «Δημητριάδης Κωνσταντίνος......ο "εκλεκτος"! Ο έμπειρος φορ ανήκει στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει του στόχους του».


2. «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Κολυτά. Το ΔΣ του εύχεται να είναι υγιής και ότι επιθυμεί να το πετύχει!»


3. «ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ (γιατί είμαστε μία μεγάλη παρέα) ΚΑΙ Ο Φίλιππος Σουέρεφ! Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Φίλιππο Σουέρεφ. Το ΔΣ του εύχεται να είναι υγιής και κάθε επιτυχία».


4. «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Στέφανου Νίνου, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ!!!
(Για όσους ενδεχομένως θεωρήσουν το πώς είναι δυνατόν να λείπει 10 χρόνια και να είναι 23 χρονών, να πούμε ότι ξεκίνησε από την Ακαδημία της ομάδας μας). Του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν να έχουμε μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες!»


5. «Άλλο ένα παιδί από το χωριό μας επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο Μιχάλης Αγάθος θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο με υγεία πάνω απ' όλα».

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Δευτέρα
18
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb