05/08/2017

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα…αποκαλυπτήρια του Ολύμπου!

Τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν ο Όλυμπος θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και η Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της πόλης έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου την παρουσίαση της καινούργιας ομάδας στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Εκεί, η Διοίκηση πρόκειται να αναλύσει στα μέλη και στους φίλους του σωματείου τα πλάνα της για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά και προφανώς κάποιες μεταγραφικές εκπλήξεις!

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ολύμπου αναφέρει τα εξής:
«Έναρξη αθλητικής χρονιάς 2018
Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά και ο Όλυμπος Κέρκυρας είναι εκεί , πιο δυνατός από κάθε άλλη χρονιά , με νέα σχέδια , που θα τον αναδείξουν ξανά έναν από τους πιο σημαντικούς συντελεστές στα αθλητικά τεκταινόμενα του νησιού μας.


Στις 9 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος θα μαζευτούν τα μέλη του Ολύμπου, της Θύελλας και το σχολείο «Ακαδημία Όλυμπος» για να γιορτάσουν μαζί την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και να υποσχεθούν στους οπαδούς και στους φίλους τους , ότι νέες νίκες και διακρίσεις τους περιμένουν.


Η Διοίκηση της ομάδας έχει μελετήσει νέο προγραμματισμό για την φετινή πορεία της ομάδας και της Ακαδημίας, και είναι αισιόδοξη ότι ο κόσμος θα πάρει μία πρώτη γεύση και ενημέρωση κατά την εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου.
Εκεί θα παρουσιαστούν και μερικές μικρές εκπλήξεις που δηλώνουν τη νέα δυναμική της ομάδας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!


Ο Όλυμπος στέκεται ψηλά και μας αγκαλιάζει όλους , υπερήφανα και σταθερά !!!
Είναι η ομάδα σύμβολο της Κέρκυρας, που από το 1934 δίνει το παρόν σε όλες τις αθλητικές μάχες και μαχητικά χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις και διακρίσεις στον κόσμο του!
Το 2018 είναι η χρονιά μας !


Έχουμε την ίδια ενέργεια και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως τότε που η ομάδα ξεκίνησε να υπάρχει εδώ και 80 χρόνια περίπου. Δεν έχουμε κουραστεί . Το αντίθετο μάλιστα!
Η ιστορία του Ολύμπου μας δίνει τις βάσεις και την πίστη ότι η ομάδα αυτή και η συμβολή της στην αθλητική εκπαίδευση των νέων μας, βρίσκεται στον σωστό δρόμο και επάξια συνεχίζει μια πολύχρονη παράδοση που αξίζει να βρει και άλλους μιμητές.
Τι περισσότερο θα μπορούσε κανείς να περιμένει όταν ο Όλυμπος πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής παίδων και προπαίδων !!!


Δεν μπορεί παρά να είναι αυτή η καλύτερη απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η ποιότητα των αθλητών μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και ότι η εμπειρία και η συνέπεια των προπονητών μας δεν μπορεί παρά να δίνει τα μέγιστα.
Γι'αυτό ο Όλυμπος αξίζει την αγάπη και την συμπαράσταση όλων μας και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 την έναρξη μιας νέας νικηφόρας και αξιόλογης αθλητικής χρονιάς!»

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb