04/08/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Πέρασαν» Πουλημάς και Σκορδίλης, «κόπηκαν» Τόμπρος και Γραικός

Δύο επιτυχίες και δύο αποτυχίες ήταν ο απολογισμός των κερκυραίων ρέφερι που έλαβαν μέρος στα αγωνιστικά τεστ, της Super League και της Football League, τα οποία οργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, στο γήπεδο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

 


Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (1/8) το βράδυ, ο Νίκος Πουλημάς «έβγαλε» με άνεση τις δοκιμασίες των διαιτητών της 1ης Κατηγορίας, ενώ το ίδιο συνέβη την επόμενη μέρα (Τετάρτη 2/8) το απόγευμα και με τον Θεοχάρη Σκορδίλη, ο οποίος «πέρασε» εύκολα τις αγωνιστικές εξετάσεις των βοηθών της 2ης Κατηγορίας.

 


Αντιθέτως, δεν τα πήγαν καλά οι Κώστας Τόμπρος και Τάσος Γραικός, παρότι έδειχναν να βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο πρώτος «κόπηκε» στο yo-yo τεστ , στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών της 2ης Κατηγορίας, που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (2/8), ενώ ο δεύτερος απέτυχε στο ariete τεστ, στις εξετάσεις των βοηθών της 2ης Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

 


Πλέον, οι Νίκος Πουλημάς και Θεοχάρης Σκορδίλης, που είναι επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις των Ιωαννίνων και στα αγωνιστικά τεστ της Θεσσαλονίκης, θα αναμένουν την αντίστοιχη αξιολόγησή τους στους πίνακες της Super League και της Football League, οι οποίοι θα συγκροτηθούν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στις επόμενες ημέρες και στους οποίους μετείχαν και την περασμένη σαιζόν. Όσον αφορά τους αποτυχόντες Κώστα Τόμπρο και Τάσο Γραικό, θα κληθούν σε περίπου ένα μήνα να ξαναδώσουν αγωνιστικές εξετάσεις, αλλά μέχρι τότε δεν θα συμπεριληφθούν στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών.

 Να αναφέρουμε, τέλος, ότι το παρόν στα τεστ έδωσε τόσο ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, ο Πορτογάλος, Βίτωρ Μανουέλ ντε Μέλο Περέϊρα, ο οποίος έχει διοριστεί από την FIFA, όσο και τα μέλη της ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας, καθώς και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ομοσπονδίας, Κύρος Βασσάρας.Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb