03/08/2017

Ευχητήριο του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας

Με αφορμή το ξεκίνημα της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο (σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο), ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας απευθύνει σ' όλους τους «εμπλεκόμενους» (πλην των δημοσιογράφων) το ακόλουθο ευχητήριο μήνυμα:


«Με την ευκαιρία της έναρξης της προαγωνιστικής περιόδου και την αρχή της προετοιμασίας των ομάδων για τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΣΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εύχεται υγεία σ΄όλους όσους αποτελούν την κοινωνία του ποδοσφαίρου, παράγοντες, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους, και να ευοδωθούν οι κόποι τους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!

Ιδιαίτερη μνεία στις ομάδες που μας εκπροσωπούν στις εθνικές κατηγορίες, ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ στη Super League και ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στη Football League - 2, που τους ευχόμαστε να εκπροσωπήσουν άξια το νησί μας και να αναδείξουν το ταλέντο του Κερκυραίου ποδοσφαιριστή μέσα από τις δικές τους επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους.


Τέλος στους συναδέλφους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να έχουν διάθεση να κάνουν αυτό που αγαπάνε και να ξέρουν ότι σκοπός δεν είναι η Ιθάκη αλλά το ταξίδι...


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Γιάννης Χονδρογιάννης
Ο Γραμματέας, Χαράλαμπος Αρβανιτάκης».

 

 Δευτέρα
18
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb