03/08/2017

Ευχητήριο του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας

Με αφορμή το ξεκίνημα της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο (σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο), ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας απευθύνει σ' όλους τους «εμπλεκόμενους» (πλην των δημοσιογράφων) το ακόλουθο ευχητήριο μήνυμα:


«Με την ευκαιρία της έναρξης της προαγωνιστικής περιόδου και την αρχή της προετοιμασίας των ομάδων για τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΣΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εύχεται υγεία σ΄όλους όσους αποτελούν την κοινωνία του ποδοσφαίρου, παράγοντες, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους, και να ευοδωθούν οι κόποι τους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!

Ιδιαίτερη μνεία στις ομάδες που μας εκπροσωπούν στις εθνικές κατηγορίες, ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ στη Super League και ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στη Football League - 2, που τους ευχόμαστε να εκπροσωπήσουν άξια το νησί μας και να αναδείξουν το ταλέντο του Κερκυραίου ποδοσφαιριστή μέσα από τις δικές τους επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους.


Τέλος στους συναδέλφους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να έχουν διάθεση να κάνουν αυτό που αγαπάνε και να ξέρουν ότι σκοπός δεν είναι η Ιθάκη αλλά το ταξίδι...


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Γιάννης Χονδρογιάννης
Ο Γραμματέας, Χαράλαμπος Αρβανιτάκης».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb