03/08/2017

Χωρίς Κρητικό, Παμλίδη, Γκερέκο οι προπονήσεις του ΑΟΚ

Μετά την επιστροφή του από τη Βουλγαρία, στην οποία έμεινε για δύο εβδομάδες (17 μέχρι 30 Ιουλίου), ο ΑΟΚ Κέρκυρα συνεχίζει ξανά επί κερκυραϊκού εδάφους τις προπονήσεις του (όπως και στο χρονικό διάστημα 26 Ιουνίου με 15 Ιουλίου), πραγματοποιώντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του, Στέλιου Βενετίδη, Κώστα Παρούση, Δημήτρη Φραγκούλη και Χρήστου Βάσσαλου.


Από τις αρχές αυτής της εβδομάδας μέχρι και χθες Τετάρτη (2/8), το πρόγραμμα διεξάγονταν απόγευμα, στις «εφεδρικές» αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στα Γαζάτικα της Κάτω Κορακιάνας, ενώ από σήμερα Πέμπτη (και ως το Σάββατο) οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και θα γίνονται στις κύριες εγκαταστάσεις των «κυανέρυθρων», στον Πλάντραφο του Ποταμού, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκεί εργασίες και η ομάδα θα «πατήσει» για πρώτη φορά, έπειτα από καιρό.


Για την ερχόμενη Κυριακή (6/8) οι «Φαίακες» προγραμματίζουν να δώσουν φιλικό αγώνα στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Σ' αυτή την αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΑΟΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Πορτογάλο, Φάμπιο Νούνες, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τωνν Κερκυραίων.


Ο Ελευθερόπουλος εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τόσο τους Νίκο Κρητικό και Γιώργο Παμλίδη, όσο και τον νεαρό Αντώνη Γκερέκο. Οι Κρητικός και Παμλίδης έχουν υποστεί διάστρεμμα (ο πρώτος τραυματίστηκε μόλις στην 3η μέρα της προετοιμασίας, στις 28 Ιουνίου, έχοντας μάλιστα και οστικό οίδημα, ενώ ο δεύτερος χτύπησε μία ημέρα προτού η ομάδα φύγει για τη Βουλγαρία). Αμφότεροι γυμνάζονται ελαφριά, αλλά πολύ σύντομα θα ξαναμπούν στο κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Γκερέκο, αναρρώνει από την πρόσφατη εγχείριση στους χιαστούς και η επιστροφή του αργεί ακόμη.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Δευτέρα
18
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb