02/08/2017

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της Μεσογγής!

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο ΑΟ Μεσογγής θα συμμετάσχει ή όχι στις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.


Όπως είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερο ρεπορτάζ μας, πριν από τρεις μήνες (ελάχιστες μέρες μετά την επίτευξη της ανόδου στην Α1' Κατηγορία) είχε παραιτηθεί το Δ.Σ. του σωματείου, επικαλούμενο τον «πόλεμο» και το σαμποτάζ που δεχόταν από ορισμένα άτομα, μέσα από το ίδιο το χωριό. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει συγκροτηθεί μια παρέα ανθρώπων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ούτως ώστε να μην μπει «λουκέτο» σ' αυτήν και οδηγηθεί σε αναστολή της λειτουργίας της, αλλά το... τοπίο παραμένει πολύ θολό!.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CorfuCorner.gr, μεταξύ των ατόμων που περιλαμβάνονται σ' αυτή την παρέα, είναι ο παλιός Πρόεδρος του ΠΑΣ Χλωμοτιανών και λογιστής στο επάγγελμα, Γιώργος Πέρρος, ο παλαίμαχος σπουδαίος τερματοφύλακας και πρώην προπονητής του ΑΟ Μεσογγής, Σπύρος Ρώσσης (επονομαζόμενος «Μαλλιάς»), ο αδελφός του, Γιάννης Ρώσσης (αθλητικογράφος και παλαιό διοικητικό στέλεχος του συλλόγου), καθώς και η κόρη του τελευταίου, Σπυριδούλα Ρώσση (πρώην υπεύθυνη Τύπου της Αναγέννησης Περιβολίου, επί Δ' Εθνικής).


Απ΄ότι πληροφορηθήκαμε, ο Πρόεδρος της απερχόμενης Διοίκησης, Δημήτρης Μούκας (ο οποίος μέσα σε δύο χρόνια ανέβασε την ομάδα τγς Μεσογγής δύο Κατηγορίες, από τη Β' στην Α1'), θα παραδώσει στους παραπάνω ενδιαφερόμενους τα πράγματα του συλλόγου (σφραγίδες, καταστατικό, στολές ποδοσφαιριστών), ενώ έχει δεσμευτεί να αποπληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρώ που οφείλει το σωματείο στην ΕΠΣΚ από την περασμένη σαιζόν.


Όπως, πάντως, ευκόλως γίνεται αντιληπτό, οι διαδικασίες στον ΑΟ Μεσογγής έχουν καθυστερήσει σε τρομερό βαθμό και η ομάδα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω, σε όλα τα επίπεδα. Ενώ όλα τα υπόλοιπα τοπικά σωματεία του νησιού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, την ίδια ώρα στον ΑΟΜ δεν έχουν γίνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., δεν υπάρχουν δελτία ποδοσφαιριστών, ούτε και προπονητής!!!


Αναμφίβολα, το «συγκρότημα» της νότιας Κέρκυρας βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της τετράχρονης ιστορίας του! Παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης και το μέλλον του είναι εξαιρετικά θολό και αβέβαιο!
Οι αμέσως επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και καθοριστικές, και τα πάντα θα ξεδιαλύνουν. Ούτως ή άλλως, στενεύουν πολύ και τα χρονικά περιθώρια...


Αλλά ακόμα, όμως, κι αν η ομάδα κατορθώσει τελικά να λάβει μέρος στις τοπικές διοργανώσεις, τότε είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσει να είναι ποιοτική, ανταγωνιστική και να «σταθεί» με αξιοπρέπεια.


Στην περίπτωση που ο ΑΟ Μεσογγής δεν δηλώσει συμμετοχή αν δηλώσει συμμετοχή σε κατώτερη Κατηγορία από την Α1', τότε... καραδοκούν οι ΑΕ Φαιάκων και Εθνικός Περουλάδων της Α' Κατηγορίας και οι Αστέρας Μωραϊτίκων και ΑΟΚ Φαίαξ Μαραθιά της Β'.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb