12/07/2017

Κώστα, Μαίρη… να ζήσετε!

Έπειτα από 8ετή σχέση, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και πίστη!!!


Ο διευθυντής του Ράδιο Επτάνησα 98.8, Κώστας Σφήκας, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαίρη Κοντίνη (δικηγόρος στο επάγγελμα), είναι μαζί αρκετά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.


Ο πολύ όμορφος, νεανικός και «δροσερός» γάμος τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/7/2017), στον Ιερό Ναό Ιάσωνος & Σωσιπάτρου, στην Γαρίτσα, με τον Κώστα και τη Μαίρη να ενώνουν τις ζωές τους, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους και στενά φιλικά τους πρόσωπα.


Το ζευγάρι, βιώνοντας τις σπουδαιότερες και σημαντικότερες στιγμές του, έλαμπε από ευτυχία! Ο γαμπρός φορούσε μπλέ κουστούμι, με λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα, ενώ η νύφη είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό νυφικό, με μακριά ουρά, έχοντας άσπρα λουλούδια στα μαλλιά και κρατώντας άσπρη ανθοδέσμη.


Μετά το τέλος της σεμνής τελετής, την οποία ο Κώστας και η Μαίρη οργάνωσαν στην εντέλεια τηρώντας όλα τα παραδοσιακά έθιμα, ακολούθησε δεξίωση στον εξωτερικό χώρο γνωστού μαγαζιού, στην παραλία του Μον Ρεπό, λίγα μέτρα από τα κύματα της θάλασσας. Οι νεόνυμφοι έκλεψαν τις εντυπώσεις και χειροκροτήθηκαν έντονα στον πρώτο τους χορό, αλλά και στους υπόλοιπους που ακολούθησαν.


Να επισημάνουμε, τέλος ότι οι μπομπονιέρες ήταν πρωτότυπες, πραγματικά... κομψοτεχνήματα, με το θέμα τους να είναι καλοκαιρινό, ενώ αποτέλεσαν επινόηση της νύφης!


Η διεύθυνση και οι συνεργάτες του CorfuCorner.gr εύχονται ολόψυχα στον Κώστα και τη Μαίρη να έχουν βίον ανθόσπαρτο με υγεία και παντοτινή ευτυχία!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb