11/07/2017

Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον ΑΟΚ Κέρκυρα!

Νέος κίνδυνος υποβιβασμού «πολιορκεί» τον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, βάσει των ρεπορτάζ διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης! Κι εφόσον τα σενάρια επαληθευτούν, τότε οι συνέπειες για την ομάδα θα είναι καταστροφικές!


Όπως, λοιπόν, αναφέρεται τόσο στο blog της «Δίκης» του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, όσο και στην ιστοσελίδα του Σπορ FM, η κερκυραϊκή ΠΑΕ αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα με τη μετοχική της σύνθεση, όπως και πριν από δύο χρόνια, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η αδειοδότηση της ομάδας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα συνεδριάσει σε λίγες εβδομάδες.


Έτσι, ο εφιάλτης αναβιώνει για τους «Φαίακες», καθώς το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι ορατό. Υπενθυμίζουμε ότι και στα τέλη του Ιουλίου του 2015, η ΕΕΑ δεν είχε χορηγήσει άδεια στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποβληθεί από τη Super League και να πέσει στην Football League, ενώ παράλληλα είχαν αποχωρήσει ο -τότε- νεοπροσληφθείς προπονητής Σάκης Τσιώλης και ορισμένοι ποδοσφαιριστές.


Στην (τραγική για τον ΑΟΚ Κέρκυρα) περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, τότε θα ευνοηθεί ο Άρης, ο οποίος -ως 3ος της Football League- θα ανέλθει στη «Μεγάλη Κατηγορία», αντικαθιστώντας τους Κερκυραίους.


Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ή τοποθέτηση από πλευράς «Φαιάκων». Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν δείχνουν να ανησυχούν προς το παρόν, τονίζοντας στο περιβάλλον τους ότι ο σύλλογος είναι καθ' όλα νομότυπος και τακτοποιημένος, γι' αυτό άλλωστε πέρσι το καλοκαίρι του χορηγήθηκε κανονικά από την ΕΕΑ η άδεια ν' αγωνιστεί στηSuper League, ενώ πρόσφατα αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb