11/07/2017

«Πέρασαν» και οι έξι!

Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν οι Κερκυραίοι ρέφερι των Εθνικών επαγγελματικών Κατηγοριών ποδοσφαίρου, που έλαβαν μέρος στις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις που οργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.


Όπως είχε αναφέρει το CorfuCorner.gr σε σχετικό ρεπορτάζ του, και οι έξι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας έγραψαν εξαιρετικά, δείχνοντας καλά «διαβασμένοι» και άρτια προετοιμασμένοι, παρόλο που οι ερωτήσεις ήταν δύσκολες κι εκτός βιβλίου!


Αναλυτικά, οι ρέφερι της ΕΠΣ Κέρκυρας που «πέρασαν» τα γραπτά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ:


• ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (SUPER LEAGUE):
Νίκος Πουλημάς


• ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (FOOTBALL LEAGUE):

Κώστας Τόμπρος


• ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΒΟΗΘΟΙ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (FOOTBALL LEAGUE):
Θεοχάρης-Δημήτης Σκορδίλης
Αναστάσιος-Σπύρος Γραικός

 

 


• ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (SUPER LEAGUE):
Αναστάσιος Κάκος


• ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (FOOTBALL LEAGUE):
Νίκος Κούλιας


Από τους ανωτέρω ρέφερι, οι Πουλημάς, Τόμπρος, Σκορδίλης και Γραικός θα κληθούν σε μερικές εβδομάδες να δώσουν και αγωνιστικές εξετάσεις, ενώ οι Κάκος και Κούλιας, απλά θα περιμένουν την αξιολόγησή τους στους πίνακες παρατηρητών διαιτησία.

Αναμένονται, πλέον, και τα αποτελέσματα των γραπτών δοκιμασιών της 3ης Κατηγορίας (Γ' Εθνική), στις οποίες μετείχαν επτά ρέφερι της Κέρκυρας και συγκεκριμένα οι διαιτητές Σπύρος Κολυτάς, Κώστας Γιούργας, Πέτρος Νικόπουλος και οι βοηθοί Θωμάς Βλάσσης, Γιώργος Ξηρομερίτης, Γιάννης Μίχος, Γεράσιμος Μιχαλάς.


Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι οι γραπτές προαγωγικές εξετάσεις της ΚΕΔ, στις οποίες έλαβαν μέρος οι 13 προαναφερόμενοι διαιτητές της ΕΠΣΚ, είχαν πραγματοποιηθεί την προπερασμένη Δευτέρα (3/7), στο ξενοδοχείο «Ήπειρος» των Ιωαννίνων, παρουσία των μελών της Επιτροπής (Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης, Δημήτρης Καλύβας), ενώ τα ονόματα των επιτυχόντων της 1ης και της 2η Κατηγορίας ανακοινώθηκαν τέσσερις μέρες αργότερα (δηλαδή την Παρασκευή 7/7), στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

.,

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb