10/07/2017

Τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας, η οποία σήμερα Δευτέρα (10/7) μπήκε στην τρίτη εβδομάδα, αφού ξεκίνησε από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.


Οι προπονήσεις είναι καθημερινές (με εξαίρεση χθες Κυριακή, όπου η ομάδα είχε ρεπό) και πραγματοποιούνται στις «εφεδρικές» αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στα Γαζάτικα της Κάτω Κορακιάνας, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του, Στέλιου Βενετίδη, Κώστα Παρούση, Δημήτρη Φραγκούλη και Χρήστου Βάσσαλου.


Απόντες από το πρόγραμμα είναι δύο παίκτες. Ο λόγος, τόσο για τον Αντώνη Γκερέκο, που πριν από λίγο καιρό χειρουργήθηκε στους χιαστούς, όσο και για τον Νίκο Κρητικό, ο οποίος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας υπέστη διάστρεμμα κι έχει αρχίσει η... αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του.


Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και τέσσερεις πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων των «Φαιάκων». Πρόκειται για τους Μάρκο Μίσκου, Γιώργο Βασιλάκη, Αλέξανδρο Ζαϊμι και Παναγιώτη Μοτσοβίλα, οι οποίοι θα αξιολογηθούν από τον «Ελέ».


Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (16/7), οι «κυανέρυθροι» έχουν προγραμματίσει ν' αναχωρήσουν για το Τέτεβεν της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο -και βασικό- στάδιο της προετοιμασίας τους.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


,Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb