10/07/2017

Αποφασίζει για το μέλλον του ο Αετός Κουσπάδων!

Ανατροπή δεδομένων ενδέχεται να υπάρξει με την περίπτωση του Αετού Κουσπάδων, καθώς έχει ανοίξει ένα... παραθυράκι για τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, τη νέα περίοδο.


Επ' αυτού, το CorfuCorner.gr έχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.


Στα μισά της περσινής ποδοσφαιρικής σαιζόν, το Δ.Σ. του σωματείου της νότιας Κέρκυρας είχε αποσύρει την ομάδα από τη Β' Κατηγορία, λόγω πολύ έντονων παραπόνων από τη διαιτησία και μεγάλης δυσαρέσκειας για τη στάση της ΕΠΣ Κέρκυρας. Μάλιστα, η Πρόεδρος του συλλόγου, Μαρία Γιαννούλη, είχε δηλώσει ότι ο Αετός θα απέχει από τις τοπικές διοργανώσεις, για όσο χρονικό διάστημα ο Παναγιώτης Ποζίδης θα βρίσκεται στην ηγεσία της Ένωσης!!!

 

Παρ' όλα ταύτα, οι Κουσπαδίτες φαίνεται πως το ξανασκέφτηκαν! Και πλέον, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα την προσεχή σαιζόν το σωματείο να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στη Β' ΕΠΣΚ.


«Ακόμη δεν ξέρουμε οριστικά τι θα κάνουμε», είπε στο CorfuCorner.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του συλλόγου. Και πρόσθεσε: «Οι σκέψεις μας είναι τρεις. Είτε να κατεβάσουμε οι ίδιοι την ομάδα, είτε να τη δώσουμε για να την κατεβάσουν άλλοι, είτε να μην κατέβει καθόλου. Στις επόμενες μέρες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».


Εδώ, να επισημάνουμε ότι στην περίπτωση που ο Αετός Κουσπάδων εν τέλει δηλώσει συμμετοχή στη Β' Κατηγορία, τότε -λόγω περσινών ποινών- θα πρέπει να καταβάλει στην ΕΠΣΚ χρηματικά πρόστιμα ύψους 790 ευρώ και θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα με μείον έξι (-6) βαθμούς.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb