09/07/2017

Στις 24 Σεπτεμβρίου το «1ο Corfu Half Marathon»!

Ο Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν, τον «1ο αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας» με τον τίτλο «Corfu Half Marathon», ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό αθλητικό γεγονός για το «Νησί των Φαιάκων», στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν αγώνες με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών , ενώ θα υπάρξει και διαδρομή 5χλμ. για μαθητές Λυκείων - Γυμνασίων, καθώς και αγώνας 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.


Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), μπροστά στην Κοφινέτα, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για το νησί.


Στόχος των διοργανωτών, είναι το «Corfu Half Marathon» να καθιερωθεί ως θεσμός! Ως μια μεγάλη και μαζική αθλητική εκδήλωση, που θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα και την ευρύτερη περιοχή.

Η επίσημη παρουσίαση του 1ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας, είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Δημαρχείο "San Giacomo", παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου και όλων των φορέων οι οποίοι συμβάλλουν στη Διοργάνωση. Τώρα, η οργανωτική επιτροπή. και ο Πρόεδρός της (και Δήμαρχος Κέρκυρας), Κώστας Νικολούζος, , η νέα Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λίνα Ρούσσου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας street RUN, Βαγγέλης Παπαποστόλου παρουσίασαν επίσημα και το λογότυπο του αγώνα .

Η σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί στο Website και στο Facebook των διοργανωτών, έχει ως εξής:

«Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 σε πιστοποιημένη από τον ΣΕΓΑΣ και την AIMS διαδρομή και θα έχει εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές του αγώνα υποδομές. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το εξαιρετικό πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Ημιμαραθώνιο και τα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 3χλμ. στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: www.corfuhalfmarathon.gr/
Και στο Face Book: https://www.facebook.com/CorfuHalfMarathon
Αναμένουμε να σας καλωσορίζουμε όλους στην όμορφη Κέρκυρα: συμμετέχοντες, εθελοντές και θεατές στη Διοργάνωση του 1ου Corfu Half Marathon!»

 

Κείμενο:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb