06/07/2017

Εξετάστηκαν δεκατρείς διαιτητές της Κέρκυρας

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, οι έντεκα ρέφερι της Κέρκυρας που την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκαν στις τρείς Εθνικές Κατηγορίες ,(Super League, Football League και Γ΄ Εθνική), καθώς και οι δύο παρατηρητές διαιτησίας, μετείχαν στις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις που οργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

 

Ο λόγος, για τους διαιτητές Νίκο Πουλημά, Κώστα Τόμπρο, Σπύρο Κολυτά, Κώστα Γιούργα, Πέτρο Νικόπουλο και για τους βοηθούς Θεοχάρη Σκορδίλη, Τάσο Γραικό, Θωμά Βλάσση, Γιώργο Ξηρομερίτη, Γιάννη Μίχο, Γεράσιμο Μιχαλά, καθώς και για τους παρατηρητές / εκπαιδευτές διαιτησίας Τάσο Κάκο και Νίκο Κούλια. Για προσωπικούς του λόγους, δεν παρέστη ο παρατηρητής/εκπαιδευτής, Γιάννης Μέριανος.

 

Τα γραπτά τεστ στα οποία μετείχαν οι προαναφερθέντες ρέφερι της ΕΠΣΚ, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (3/7), στο ξενοδοχείο «Ήπειρος» (λίγο έξω από τα Ιωάννινα), παρουσία των μελών της ΚΕΔ, Μιχάλη Κουκουλάκη, Σταύρου Τριτσώνη και Δημήτρη Καλύβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, οι ερωτήσεις που «έπεσαν» ήταν δύσκολες και μάλιστα εκτός βιβλίου, ωστόσο σχεδόν όλοι φαίνεται πως έγραψαν καλά! Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα, καθότι θα ακολουθήσουν οι αγωνιστικές εξετάσεις και οι αξιολογήσεις του Αυγούστου.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb