19/05/2017

«Ετοιμάζεται» για τη Β’ ΕΠΣΚ ο Δίας Κασσιώπης!

Ένα ακόμη «καινούργιο» ποδοσφαιρικό σωματείο είναι πολύ πιθανό να δούμε την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018) στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας. Ο λόγος γίνεται για τον ΠΑΣ Δία Κασσιώπης.


Η ομάδα της βόρειας Κέρκυρας, τα τελευταία δύο χρόνια έλαβε μέρος στις παιδικές Κατηγορίες της ΕΠΣΚ. Συγκεκριμένα, την περσινή σαιζόν (2015-2016) μετείχε στα Πρωταθλήματα Τζούνιορ-Προτζούνιορ, ενώ τη σαιζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, τη νέα χρονιά ο Δίας -στο 3ο έτος της ζωής του- σκοπεύει να «κατέλθει» στο ανδρικό Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας, με έδρα το Δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης.


Η περίπτωση του Δία Κασσιώπης, μας θυμίζει πάρα πολύ εκείνη του ΑΟ Κάβου, ο οποίος πριν από περίπου μία δεκαετία είχε λειτουργήσει ως παιδική ομάδα και συμμετείχε για δύο χρόνια στις αναπτυξιακές Κατηγορίες της ΕΠΣ Κέρκυρας, ούτως ώστε -βάσει κανονισμού- να αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει στα ανδρικά Πρωταθλήματα. Την 3η χρονιά δήλωσε συμμετοχή στην Β' Κατηγορία και σταδιακά κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Α1', από την οποία υποβιβάστηκε την περίοδο που μόλις πέρασε.


Πέραν του Δία, στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας αναμένεται την καινούργια σαιζόν να δηλώσει συμμετοχή και ο Νέος Όλυμπος 2017, ο οποίος «χτίστηκε» πάνω στο καταστατικό του ιστορικού Άρη Κέρκυρας, ενώ για έδρα θα χρησιμοποιεί το ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Καθαρά Δευτέρα, Φιλοθέη, Φιλοθέα, Φιλοθεούλα, Φιλόθεος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb