19/05/2017

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για το 2ο Τουρνουά Ιονίων Νήσων

Η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, αναφορικά με το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, το οποίο φέτος είναι πιθανό να διεξαχθεί στη Ζάκυνθο, με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών Μικτών Ομάδων των ΕΠΣ Ζακύνθου, Κερκύρας, Κεφαλονιάς και Πρέβεζας/Λευκάδας:


«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, μετά την πετυχημένη διεξαγωγή του 1ου ποδοσφαιρικού τουρνουά Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα το Σεπτέμβρη του 2016 προτείνει στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων των νησιών του Ιονίου την πραγματοποίηση του 2ου ποδοσφαιρικού τουρνουά σε άλλο νησί των Ιονίων, ώστε να καθιερωθεί ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός συνεργασίας των πολιτών του τόπου μας.

 

Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το πιο πολυαγαπημένο άθλημα το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει τις τόσο συγγενείς κοινωνίες μας πιο κοντά, να διαδραματίσει ρόλο ανάπτυξης σχέσεων και συνοχής μεταξύ των κατοίκων των νησιών της περιφέρειάς μας.

 

Η διοργάνωση να γίνει όπως και πέρυσι με τη φροντίδα και τη μέριμνα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλα τα νησιά του Ιονίου.

 

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

 




Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξάντρα, Αλέκα, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα, Ιανός, Ιανή, Ιανουάριος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb