19/05/2017

Πρόσκληση του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα σε νέα ταλέντα

Ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, στο πλαίσιο της στελέχωσης των τμημάτων υποδομής Κ17 και Κ20, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά για παιδιά από την Κέρκυρα, γεννημένα από το 1998 έως το 2002.

 

 

Επιβεβαιώνεται, έτσι, το πρόσφατο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Corfu Corner.gr, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι στο τέλος αυτού του μήνα θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις για την «επάνδρωση» των αναπτυξιακών τμημάτων της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.

 Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, έχει ως εξής :


«Ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει τις ημερομηνίες δοκιμαστικών προπονήσεων για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής K17 και Κ20 κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 - 2018. Σε αυτή τη φάση των δοκιμαστικών θα συμμετάσχουν, παιδιά γεννημένα από το 1998 ως το 2002, αποκλειστικά από το νησί της Κέρκυρας.
Ημερομηνίες
Σάββατο: 27/05/2017 και Κυριακή: 28/05/2017

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσκομίσουν:
- Έγγραφη άδεια της ομάδας στην οποία ανήκουν
- Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ή καταστάσεις υγείας από την ομάδα που αγωνίζονται.
- Αθλητική περιβολή, ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό τάπητα και επικαλαμίδες.

 

Για τεχνικούς λόγους το γήπεδο προπόνησης και η ώρα συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 25/05/2017 από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρακαλούνται τα παιδιά να προσέλθουν με τον γονέα τους ή τον κηδεμόνα τους στο γήπεδο μισή ώρα πριν την καθορισμένη.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Τμημάτων Υποδομής κ. Χρυσικόπουλο Νικόλαο στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944799556».

 

 Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξάντρα, Αλέκα, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα, Ιανός, Ιανή, Ιανουάριος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb