18/05/2017

Με Πρόεδρο τον Ανεμογιάννη και ισχυρό Δ.Σ. ο Θιναλιακός!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα της Α1΄τοπικής Κατηγορίας, αναμένεται να διαδραματίσει ο Θιναλιακός Αχαράβης, αν κρίνουμε από τα στελέχη που απαρτίζουν το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

 


Πριν από μερικές μέρες διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες στο σωματείο της Βόρειας Κέρκυρας, το οποίο απέκτησε ισχυρή Διοίκηση! Στη θέση του Προέδρου εξελέγη και πάλι ο επιχειρηματίας, Χρήστος Ανεμογιάννης, ο οποίος πλαισιώνεται από ορισμένους «δυνατούς» παράγοντες της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι και ο παλιός Πρόεδρος του Θιναλιακού, Κώστας Μαχειμάρης, ο οποίος πριν από 19 χρόνια (περίοδος 1997-1998) είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας και στην άνοδο στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

 

 

Αναλυτικά, το νέο σχήμα του συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Ανεμογιάννης
Αντιπρόεδρος: Σταμάτης Πουλιάσης
Γενικός Γραμματέας: Αριστείδης Δένδιας
Γενικός Αρχηγός: Σπύρος Προβατάς
Ταμίας: Βασίλης Γιωτάκης
Μέλη: Κώστας Μαχειμάρης (επίτιμος Πρόεδρος), Κώστας Κοσκινάς, Χρήστος Πανίδης, Άγγελος Πουλιάσης, Μιχάλης Κούδας (Υπεύθυνος Ακαδημίας), Νίκος Μιχαλάκης (Υπεύθυνος Ακαδημίας).

 

 Παρασκευή
20
Οκτώβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Αρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Κερασιά, Κερασία, Ντιάνα, Διάνα, Ματρώνα, Ματρόνα (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb