19/05/2017

ΕΠΣΚ: Απαγόρευση συμμετοχής σωματείων σε μη «εγκεκριμένες» διοργανώσεις

Η ΕΠΣ Κέρκυρας προχώρησε σε δημόσια υπενθύμιση της απαγόρευσης συμμετοχής σωματείου που ανήκει στο δυναμικό της, σε οιαδήποτε διοργάνωση, τουρνουά ή αγώνα που δεν τελεί υπό την αιγίδα της, δίχως τη δικής της έγγραφη άδεια.


Η Ένωση επικαλείται χαρακτηριστικά τα προβλεπόμενα απ' το άρθρο 37 του ΚΑΠ Ερασιτεχνών, «για την καλύτερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σωματείου», στο οποίο και προβλέπονται σχετικά τα εξής:

 

«Απαγορεύεται ρητώς η συμμετοχή ομάδας σωματείου - μέλους Ε.Π.Σ. σε τουρνουά ή αγώνες όλων των κατηγοριών όταν αυτοί διεξάγονται από ιδιωτικό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή δημόσιο φορέα, χωρίς την απαραίτητη προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν.
Εάν δεν τηρηθεί η διαδικασία προέγκρισης της συμμετοχής ομάδας του σωματείου θα επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα του σωματείου που μετέχει στο πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας ή στη Γ' Εθνική και ετήσιος αποκλεισμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που έλαβαν μέρος».

 

 

Σημείωση του Corfu Corner.gr : Η ΕΠΣ Κέρκυρας προέβει στην επισήμανση του ανωτέρω άρθρου του ΚΑΠ διότι ορισμένες ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο 8ο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Βόρειας Κέρκυρας, προτού η Ένωση δώσει γραπτή έγκριση για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά.

 

 


 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb