19/05/2017

ΕΠΣΚ: Απαγόρευση συμμετοχής σωματείων σε μη «εγκεκριμένες» διοργανώσεις

Η ΕΠΣ Κέρκυρας προχώρησε σε δημόσια υπενθύμιση της απαγόρευσης συμμετοχής σωματείου που ανήκει στο δυναμικό της, σε οιαδήποτε διοργάνωση, τουρνουά ή αγώνα που δεν τελεί υπό την αιγίδα της, δίχως τη δικής της έγγραφη άδεια.


Η Ένωση επικαλείται χαρακτηριστικά τα προβλεπόμενα απ' το άρθρο 37 του ΚΑΠ Ερασιτεχνών, «για την καλύτερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σωματείου», στο οποίο και προβλέπονται σχετικά τα εξής:

 

«Απαγορεύεται ρητώς η συμμετοχή ομάδας σωματείου - μέλους Ε.Π.Σ. σε τουρνουά ή αγώνες όλων των κατηγοριών όταν αυτοί διεξάγονται από ιδιωτικό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή δημόσιο φορέα, χωρίς την απαραίτητη προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν.
Εάν δεν τηρηθεί η διαδικασία προέγκρισης της συμμετοχής ομάδας του σωματείου θα επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα του σωματείου που μετέχει στο πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας ή στη Γ' Εθνική και ετήσιος αποκλεισμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που έλαβαν μέρος».

 

 

Σημείωση του Corfu Corner.gr : Η ΕΠΣ Κέρκυρας προέβει στην επισήμανση του ανωτέρω άρθρου του ΚΑΠ διότι ορισμένες ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο 8ο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Βόρειας Κέρκυρας, προτού η Ένωση δώσει γραπτή έγκριση για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά.

 

 


 Πέμπτη
24
Αύγουστος
2017
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ενόψει της νέας σαιζόν πιστεύετε πως ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα του τοπικού Ποδοσφαίρου;
Ναι
Όχι
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb