18/05/2017

Ο απολογισμός της Α’ τοπικής Κατηγορίας

Έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης (play offs και play out) της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, παραθέτουμε παρακάτω έναν απολογισμό του Πρωταθλήματος:


1. Ο 1ος της τελικής κατάταξης, Αστέρας Λιαπάδων, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΚ και μαζί με τον δευτεραθλητή, Ηρακλή Αγίων Δέκα, προβιβάζονται απευθείας στην Α1' Κατηγορία. Μέσω της διαδικασίας play offs. το... εισιτήριο της ανόδου πήραν και ο 3ος ΑΟ Μεσογγής, με την 4η ΑΕ Καναλίων.


2. Η 5η ΑΕ Φαιάκων και ο 6ος Εθνικός Περουλάδων - Σιδαρίου, που απέτυχαν στα play offs, μαζί με τον 7ο Ποσειδώνα Βιταλάδων, την 8η Ομόνοια Γαστουρίου, τον 9ο Αστέρα Σπαρτύλα και την 10η Κέρκυρα ΠΟ/Corfu FC, παραμένουν στην Α' Κατηγορία.


3. Οι ηττημένες ομάδες της διαδικασίας play out, δηλαδή το 11ο Βέλος Βελονάδων και η 12η ΓΕ Θιναλίου, υποβιβάζονται στη Β' Κατηγορία, μαζί με εκείνες που κατετάγησαν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δηλαδή ο 14ος Κεραυνός Δραγωτινών και ο 13ος Ολυμπιακός Μαντουκιού, οι οποίοι έπεσαν απευθείας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb