18/05/2017

Ο απολογισμός της Α’ τοπικής Κατηγορίας

Έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης (play offs και play out) της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, παραθέτουμε παρακάτω έναν απολογισμό του Πρωταθλήματος:


1. Ο 1ος της τελικής κατάταξης, Αστέρας Λιαπάδων, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΚ και μαζί με τον δευτεραθλητή, Ηρακλή Αγίων Δέκα, προβιβάζονται απευθείας στην Α1' Κατηγορία. Μέσω της διαδικασίας play offs. το... εισιτήριο της ανόδου πήραν και ο 3ος ΑΟ Μεσογγής, με την 4η ΑΕ Καναλίων.


2. Η 5η ΑΕ Φαιάκων και ο 6ος Εθνικός Περουλάδων - Σιδαρίου, που απέτυχαν στα play offs, μαζί με τον 7ο Ποσειδώνα Βιταλάδων, την 8η Ομόνοια Γαστουρίου, τον 9ο Αστέρα Σπαρτύλα και την 10η Κέρκυρα ΠΟ/Corfu FC, παραμένουν στην Α' Κατηγορία.


3. Οι ηττημένες ομάδες της διαδικασίας play out, δηλαδή το 11ο Βέλος Βελονάδων και η 12η ΓΕ Θιναλίου, υποβιβάζονται στη Β' Κατηγορία, μαζί με εκείνες που κατετάγησαν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δηλαδή ο 14ος Κεραυνός Δραγωτινών και ο 13ος Ολυμπιακός Μαντουκιού, οι οποίοι έπεσαν απευθείας.

 

 

 Παρασκευή
20
Οκτώβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Αρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Κερασιά, Κερασία, Ντιάνα, Διάνα, Ματρώνα, Ματρόνα (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb