17/05/2017

Ευχαριστήριο του Μπάμπη Αρβανιτάκη

Την ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε, ο Μπάμπης Αρβανιτάκης οδήγησε τον Εθνικό Περουλάδων σε μια πολύ καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας, με την ομάδα να «φλερτάρει» -σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς- με την απευθείας άνοδο στην Α1', αλλά εντέλει να καταλαμβάνει την 6η θέση της βαθμολογίας και να λαμβάνει μέρος στα play offs, χωρίς όμως θετική κατάληξη.


Μέσω επιστολής του στα Μέσα Ενημέρωσης, ο έμπειρος Παξινός τεχνικός ευχαριστεί δημοσίως τη Διοίκηση του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον φίλαθλο κόσμο της. Το κείμενο έχει ως εξής:


«Με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ - ΣΙΔΑΡΙΟΥ" αισθάνομαι την υποχρέωση δημόσια να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τους φιλάθλους και πάνω απ' όλους τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία μας που οδήγησε σε μια άκρως πετυχημένη αγωνιστικά σεζόν.


Εύχομαι η φετινή χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο στην προσπάθεια για την υπέρβαση στο μέλλον.


Με τιμή
Αρβανιτάκης Χαράλαμπος - Κίμων
(Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου)».

 

 

 Πέμπτη
24
Αύγουστος
2017
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ενόψει της νέας σαιζόν πιστεύετε πως ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα του τοπικού Ποδοσφαίρου;
Ναι
Όχι
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb