17/05/2017

Ευχαριστήριο του Μπάμπη Αρβανιτάκη

Την ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε, ο Μπάμπης Αρβανιτάκης οδήγησε τον Εθνικό Περουλάδων σε μια πολύ καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας, με την ομάδα να «φλερτάρει» -σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς- με την απευθείας άνοδο στην Α1', αλλά εντέλει να καταλαμβάνει την 6η θέση της βαθμολογίας και να λαμβάνει μέρος στα play offs, χωρίς όμως θετική κατάληξη.


Μέσω επιστολής του στα Μέσα Ενημέρωσης, ο έμπειρος Παξινός τεχνικός ευχαριστεί δημοσίως τη Διοίκηση του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον φίλαθλο κόσμο της. Το κείμενο έχει ως εξής:


«Με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ - ΣΙΔΑΡΙΟΥ" αισθάνομαι την υποχρέωση δημόσια να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τους φιλάθλους και πάνω απ' όλους τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία μας που οδήγησε σε μια άκρως πετυχημένη αγωνιστικά σεζόν.


Εύχομαι η φετινή χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο στην προσπάθεια για την υπέρβαση στο μέλλον.


Με τιμή
Αρβανιτάκης Χαράλαμπος - Κίμων
(Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου)».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb