17/05/2017

Ο απολογισμός της Α1’ τοπικής Κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης (play out) της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, παραθέτουμε παρακάτω έναν απολογισμό του Πρωταθλήματος:


1. Η ομάδα που τερμάτισε στην 1η θέση της τελικής κατάταξης, δηλαδή η ΑΕ Λευκίμμης, ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια της Α1' Κατηγορίας και Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ προβιβάζεται απευθείας στην Γ' Εθνική Κατηγορία.


2. Παραμένουν στην Α1' Κατηγορία ο 2ος Κρόνος Αργυράδων, η 3η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο 4ος ΟΦΑΜ, ο 5ος Θιναλιακός Αχαράβης, ο 6ος ΑΟ Κοντόκαλι, ο 7ος ΑΟ Παξοί, ο 8ος Οδυσσέας Αυλιωτών και ο 9ος Αχιλλέας Νυμφών, ενώ -μέσω της διαδικασίας play out- παρέμεινε και η 10η Αναγέννηση Περιβολίου.


3. Οι ομάδες που κατετάγησαν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δηλαδή ο 14ος ΑΟ Κάβος και ο 13ος Όλυμπος, υποβιβάζονται απευθείας στην Α' Κατηγορία, ενώ -μέσω των play out- έπεσαν και ο 11ος ΑΠΣ Μπενίτσες με τη 12η Βολίδα Κάτω Γαρούνα.

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb