17/05/2017

Ο απολογισμός της Α1’ τοπικής Κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης (play out) της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, παραθέτουμε παρακάτω έναν απολογισμό του Πρωταθλήματος:


1. Η ομάδα που τερμάτισε στην 1η θέση της τελικής κατάταξης, δηλαδή η ΑΕ Λευκίμμης, ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια της Α1' Κατηγορίας και Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ προβιβάζεται απευθείας στην Γ' Εθνική Κατηγορία.


2. Παραμένουν στην Α1' Κατηγορία ο 2ος Κρόνος Αργυράδων, η 3η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο 4ος ΟΦΑΜ, ο 5ος Θιναλιακός Αχαράβης, ο 6ος ΑΟ Κοντόκαλι, ο 7ος ΑΟ Παξοί, ο 8ος Οδυσσέας Αυλιωτών και ο 9ος Αχιλλέας Νυμφών, ενώ -μέσω της διαδικασίας play out- παρέμεινε και η 10η Αναγέννηση Περιβολίου.


3. Οι ομάδες που κατετάγησαν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δηλαδή ο 14ος ΑΟ Κάβος και ο 13ος Όλυμπος, υποβιβάζονται απευθείας στην Α' Κατηγορία, ενώ -μέσω των play out- έπεσαν και ο 11ος ΑΠΣ Μπενίτσες με τη 12η Βολίδα Κάτω Γαρούνα.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb