17/05/2017

ΒεΒαιότητα για την αδειοδότηση στην κερκυραϊκή ΠΑΕ

Εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ώστε να μάθουν αν η ομάδα θα πάρει την άδεια που της είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή της στο επόμενο Πρωτάθλημα της Super League.


Σε επικοινωνία που είχε το CorfuCorner.gr με διοικητικό στέλεχος της κερκυραϊκής ΠΑΕ, μας ενημέρωσε ότι ο φάκελος που κατατέθηκε στην Ομοσπονδία είναι πλήρης και λεπτομερής, ενώ μας εξέφρασε όχι απλά την αισιοδοξία του, αλλά την πίστη και την σιγουριά του, ότι η ομάδα θα αδειοδοτηθεί, δίχως το παραμικρό πρόβλημα.


Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Ηρακλής και η Βέροια δεν έλαβαν άδεια, λόγω ανεπάρκειας του φακέλου τους. Ο «Γηραιός», που με τεράστια προσπάθεια και υπό εξαιρετικά αντίξξοες συνθήκες κατόρθωσε να παρ<μείνει στη «Μεγάλη Κατηγορία», έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση, αλλά στην περίπτωση που (κκι σε δεύτερο βαθμό) ο φάκελος των Θεσσαλονικέων απορριφθεί εκ νέου, τότε θα υποβιβαστούν στην Football League. Και δεδομένου ότι η βαθμολογία δεν έχει ακόμη επικυρωθεί για τις θέσεις 6 ως 16, αντί του Ηρακλή θα σωθεί -ποιος άλλος;;;- ο προτελευταίος της κατάταξης, Λεβαδειακός!


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb