16/05/2017

«Κερδίσαμε την άνοδο μέσα στα γήπεδα»!

Φανερά πικραμένοι με τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών για την ομάδα τους, εμφανίζονται οι παίκτες των Ιπποτών Κέρκυρας. Μετά την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ περί «ακύρωσης» της ανόδου του σωματείου στη Γ' Εθνική και την προοπτική υποβιβασμού του στην Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, με κείμενο που υπέγραψαν χθες Δευτέρα (15/5) ,13 καλαθοσφαιριστές της κερκυραϊκής ομάδας (απόντος του Κώστα Σαγιά) , διατύπωσαν τα συναισθήματα τους.

 


Ένα κείμενο ,στο οποίο οι πρωταγωνιστές και δημιουργοί , μέσα στο παρκέ, της ιστορικής και καταπληκτικής φετινής πορείας τονίζουν τις αξιέπαινες θυσίες που έκαναν για να τερματίσουν αήττητοι και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους που δεν επιδέχονται καμμία μπασκετική αμφισβήτηση, ενώ δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο του νησιού για τη στήριξη που τους παρείχε . Επισημαίνουν, δε, το γεγονός ότι η άνοδος κερδήθηκε επάξια - εντός των γηπέδων- και ανήκει δικαιωματικά στους Ιππότες και επομένως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα το κρίνει η ιστορία ως «κάλπικο και ψεύτικο».

 

 

 


Η επιστολή των Κερκυραίων αθλητών έχει ως ακολούθως:
«Εκ μέρους των παικτών και εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων θα θέλαμε από την αγωνιστική πλευρά μας να αναφέρουμε τα εξής:
Δημιουργήθηκε μια ομάδα - παρέα παικτών με όραμα - στόχο την άνοδο στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Μέσα από τεράστιες προσπάθειες, αξιέπαινες θυσίες και αθλητικό κόπο, καταφέραμε να τερματίσουμε ΑΗΤΤΗΤΟΙ στο πρωτάθλημα, κατόπιν, ομολογουμένως, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ εμφανίσεων, οι οποίες δεν χρίζουν ουδεμίας ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ αμφισβήτησης και ικανότητας.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλο τον κόσμο που από την αρχή της προσπάθειάς μας ήταν κοντά μας και μας στήριξε, ώστε να επιτευχθεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αναγνώρισε την ΑΞΙΑ μας.
Εμείς μάθαμε να κοπιάζουμε εντός των γραμμών και να είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας με συνέπεια. Καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Ένα γεγονός που ΔΕΝ αλλάζει τη μπασκετική πραγματικότητα.
Η ανταμοιβή μας είναι η αδιαμφισβήτητη απόδοσή μας και η αγωνιστική εικόνα στο βαθμολογικό πίνακα με τις εντυπωσιακές νίκες μας σε όποιο γήπεδο αγωνιστήκαμε. Η άνοδος κερδήθηκε επάξια -μπασκετικά ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ και ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (KERKYRA B.C.). Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα το κρίνει η ιστορία ως ΚΑΛΠΙΚΟ και ΨΕΥΤΙΚΟ.
Με εκτίμηση οι παίκτες της ομάδας:

Ζώτος Φώτης, Χατζόπουλος Αντρέας, Περούλης Στάθης, Πάλλης Σπύρος, Κουτσούρης Δημήτρης, Κατέχης Δημήτρης, Μακρίδης Δημήτρης, Ζήρας Βασίλης, Σπιτιέρης Ροζάριος, Ούστογλου Νίκος, Εργινουσάκης Αλέξανδρος, Τάγκας Δημήτρης, Μωραίτης Ιάσωνας».

 

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb