16/05/2017

Προτεραιότητα σε Βασίλη Ξάνθη ο Κρόνος

Στην τελική του ευθεία μπαίνει τις επόμενες μέρες στον Κρόνο Αργυράδων το θέμα του προπονητή, που θα κρατήσει τα... ηνία της ομάδας την καινούργια αγωνιστική περίοδο.


«Πρέπει γρήγορα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή, γιατί πρέπει η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς», ανέφερε στο CorfuCorner.gr πρωτοκλασάτο στέλεχος των «κυανόλευκων». Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Προτεραιότητα θα δώσουμε στον κ. Ξάνθη. Έχουμε την ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε πρώτα μαζί του».


Η υπόθεση αναμένεται να τακτοποιηθεί με την επιστροφή του Γιάννη Καραϊσαρλή από την Γερμανία. Το «αφεντικό» των Αργυραδιτών, προτού αναχωρήσει για το εξωτερικό, είπε στον Βασίλη Ξάνθη πως θα μιλήσουν όταν επιστρέψει στην Κέρκυρα. Άρα, πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις...


Ο 49χρονος Καστοριανός τεχνικός κοουτσάρισε τον Κρόνο τους τελευταίους εξίμισι μήνες, καθώς ανέλαβε την ομάδα την Τρίτη 1 Νοέμβρη, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Καλούδη, και την «κράτησε» αήττητη μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας, τερματίζοντάς την στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο «μείον 3» από την Λευκίμμη, που έκοψε πρώτη το νήμα. Εάν τελικά δεν επέλθει συμφωνία με τον Ξάνθη, τότε οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου της νότιας Κέρκυρας θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, εντός κι εκτός νησιού.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb