12/05/2017

Στενό… μαρκάρισμα του ΑΟΚ Κέρκυρα σε Παπαδόπουλο!

Η ποδοσφαιρική περίοδος 2016-2017 αποτελεί, πλέον, παρελθόν για τον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.Οι «Φαίακες», ενόψει της καινούργιας σαιζόν, έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον και τη σκέψη τους σε αρκετά ζητήματα, οργανωτικά και αγωνιστικά, μεταξύ των οποίων είναι η πρόσληψη προπονητή και η ενδυνάμωση του ρόστερ.

 


Μεγάλο ερωτηματικό, λοιπόν, αποτελεί η απόφαση για τον νέο κόουτς. Δηλαδή, τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή στην Κατηγορία, και την επόμενη χρονιά και από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο... Ονόματα άγονται και φέρονται, με επικρατέστερο εκείνο του Νίκου Παπαδόπουλου, νυν τεχνικού του ΟΦΗ, ο οποίος ήρθε στη Κέρκυρα, είδε τις εγκαταστάσεις στον Πλάντραφο και γενικώς πήρε μια ιδέα για την ομάδα. Έγιναν συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Διοίκησης, τόσο στην Αθήνα όσο και στο νησί, όμως υπάρχουν «αγκάθια» στο να επέλθει η οριστική συμφωνία.

 


Το πιο βασικό, είναι ότι ο Μακεδόνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ μέχρι τις 11 Ιουνίου και έχει ήδη κάνει μια «προκαταρκτική» συζήτηση με τα «αφεντικά» της κρητικής ομάδας, μιας και το Πρωτάθλημα της Foot Ball League είναι σε εξέλιξη, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΟΚ «πιέζεται» χρονικά, διότι- ως γνωστόν- οι «κυανέρυθροι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, όπερ σημαίνει ότι το θέμα του προπονητή θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο, ώστε να έχει λόγο στο σχεδιασμό της ομάδας. άρα ο χρόνος είναι εναντίον στη περίπτωση Παπαδόπουλου και ας μη ξεχνάμε πως ο πρώτος λόγος... ανήκει στην Κρήτη!


Οψόμεθα....

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb