12/05/2017

Απόφαση σοκ για τους Ιππότες Κέρκυρας!

Απίστευτη εξέλιξη για τους Ιππότες Κέρκυρας! Η ομάδα του Γιάννη Μούτσου, που πραγματοποιεί φέτος εκπληκτική πορεία στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών, με μέχρι στιγμής απολογισμό 22 νίκες σε 23 αγώνες, και η οποία πριν από μερικές μέρες πανηγύρισε την εξασφάλιση του προβιβασμού στην Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των play offs, εν τέλει όχι μόνο δεν ανεβαίνει Κατηγορία, αλλά υποβιβάζεται στη Β' ΕΣΚΑΒΔΕ.


Δύο εκ των αντιπάλων των Ιπποτών στα play offs, η ΓΕ Αγρινίου και ο ΣΚ Ιωαννίνων, κατήγγειλαν πως η κερκυραϊκή ομάδα, στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος, χρησιμοποίησε αντικανονικά τον 22χρονο καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Εργινουσάκη, ο οποίος έχει δελτίο και στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας!!! Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ, στη συνεδρίασή της χθες Πέμπτη (11/5), δικαίωσε τους Αγρινιώτες και τους Ηπειρώτες, και αποφάσισε τον μηδενισμό των Κερκυραίων και την πτώση τους στην Β' ΕΣΚΑΒΔΕ. Παράλληλα, αποφασίστηκε η ομάδα του Σπάρτακου Ιωαννίνων να συμμετάσχει στη διαδικασία των play offs, αντικαθιστώντας τους Ιππότες.


Τι σημαίνει αυτή η απόφαση της διοργανώτριας αρχής; Ότι στον 2ο Όμιλο της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, στην κανονική περίοδο, οι Ιππότες (που τερμάτισαν στην 1η θέση της βαθμολογίας, με «18 στα 18»), καταλαμβάνουν την 10η (και τελευταία) θέση και πέφτουν στην Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ η ΚΑΕ Παραμυθιάς, που είχε καταταγεί 10η και είχε υποβιβαστεί, ανεβαίνει στην 9η θέση και σώζεται. Όσον αφορά την κορυφή του Ομίλου, ο ΣΚ Ιωαννίνων ανεβαίνει από τη 2η θέση στην 1η (αντί των Ιπποτών) και ο Σπάρτακος Ιωαννίνων ανεβαίνει από την 3η θέση στη 2η, με τις δύο ομάδες της Ηπείρου να παίρνουν το... εισιτήριο για τα play offs ανόδου στην Γ' Εθνική, μαζί με τους ΓΕ Αγρινίου και ΑΟ Βόνιτσας από τον 1ο Όμιλο.


Αυτή η εξέλιξη, είναι σκέτη καταστροφή για τους Ιππότες, που πέτυχαν μεν την άνοδό τους μέσα στα παρκέ, αλλά τελικά την έχασαν «στα χαρτιά», εξαιτίας δικού τους λάθους! Το οποίο ήταν αδικαιολόγητο, ανεξήγητο, ανεπίτρεπτο και παιδαριώδες...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb